Press "Enter" to skip to content

Free dating hrvatska 2022

Amelia Whitehart 0

Flirt hrvatska? Postavite zdrave granice – čak i prije nego što se upoznate: Prirodno je flertovati putem poruka i razgovora u početnim fazama spoja. Na kraju krajeva, tražite romantičnu vezu! Međutim, ako vaš spoj prelazi granice i čini da se osjećate neugodno, ljubazno ih odmah obavijestite. Na primjer, ako unaprijede za koje se čini da su prerano previše, izrazite svoje osjećaje: “Zbog toga se osjećam neugodno, možemo li se odmaknuti od toga, molim te?” otkriti više detaljima ovdje flertkontakt.

Nemojte… biti previše kruti kada su u pitanju zahtjevi partnera. Nemojte brzo odbaciti osobu ako nije ‘označila’ sve vaše okvire jer većina veza s vremenom raste i razvija se. Završite stvari prijateljski ako s nekim ne uspije. Možda nisu prikladni za vaš romantični život, ali bi ipak mogli biti dobra poslovna veza ili prijatelj. To je sjajan način da proširite svoj društveni krug i potencijalno upoznate novi ljubavni interes putem te veze u budućnosti.

U spojevima se uvijek teško snalaziti: što uzvratite SMS-om, tko plaća ček i zašto je tako teško upoznati normalne ljude? Ali izlazak 2022. donosi potpuno novi niz poteškoća: stara pravila za izlaske više ne vrijede, većina razmjena događa se preko aplikacije, a mi smo zaboravili kako se šminkati dok smo ostali kod kuće od 2020. (ne, samo ja?). Ali teško ili ne, zaslužujete ispunjen život, zabavne načine za upoznavanje novih ljudi i stvarno uživanje u spojevima (jer nitko ne bi trebao imati Charlotteinu iscrpljenost od spojeva).

FYI: Biti sam je dobra stvar. Jedan status u vezi ili čak samo vrijeme koje provodimo sami omogućuje nam da se okrenemo unutra, istražimo svoje najistinitije želje i bolje upoznamo sebe. Kada znamo sebe i što želimo, naši životi u vezi postaju ispunjeniji, uspješniji i zabavniji. Može se uložiti bilo koju količinu vremena da bismo razumjeli što želimo od partnera, ali što je još važnije, to nas može učiniti tako cjelovitima da ne trebamo partnera. Dopustite mi da na brzinu prijeđem na nekoliko zastarjelih pravila za izlaske od kojih bismo stvarno trebali odbaciti, kao, jučer. Za početak, moja najmanje omiljena pravila za spojeve su “Ne ljubite se na prvom spoju” i “Pravilo za tri spoja”. Odbacimo sva pravila koja impliciraju da ono što želite raditi sa svojim tijelom i kada to želite učiniti nije na vama. Napravite vlastita pravila na temelju udobnosti i onoga što osjećate.

Radite na svojoj prtljagi. Svatko ima nekoliko ogrebotina i ožiljaka od prethodnih iskustava koji se mogu uvući u njihov ljubavni život. Na primjer, možda vam roditelji nisu pokazivali dosljednu naklonost, a sada vam je potrebna dodatna potreba u odnosima. Ili vas je bivši varao, ostavljajući vam ozbiljne probleme s povjerenjem. Bez obzira na to koju prtljagu nosite uokolo, vrijeme je da kopate duboko i proradite kroz nju. Inače bi se moglo pokazati gotovo nemoguće imati zdrav odnos s nekim novim. Poanta? Očistite svoj um od “onog koji je pobjegao” i puno ćete lakše prepoznati nekoga sjajnog kad ga vidite. Bilo da to znači meditirati, raditi s terapeutom ili trenerom za izlaske, prakticirati brigu o sebi ili biti zauzet zdravim ometanjima, bit će mnogo veća vjerojatnost da ćete zaista postići svoje romantične ciljeve IRL, a ne samo u svom glava.

Narcisi i kontrolirajuće osobnosti vrlo često vole zaključati stvari što je prije moguće – jer vole diktirati tempo, napreduju u uzbuđenju da padnete u nesvijest nad njima, a brza intimnost znači da prije izvuku ono što žele od vas. Nažalost, kada prebrzo uđete preduboko, nemate priliku vidjeti tko su oni zapravo prije nego što se počine. Zatim, nakon tri mjeseca, kada budete imali svoju prvu svađu, može postati kristalno jasno da su oni ne samo potpuno drugačiji od osobe koja vas je srušila s nogu, već vjerojatno i nesposobni uspostaviti zdravu vezu. Lekcija ovdje? Polako i postojano pobjeđuje u utrci. Svatko s kim je vrijedan biti će biti spreman čekati da ti osjećaji porastu. Odvajajući svoje vrijeme u spojevima, dopuštate si priliku da upoznate sve aspekte druge osobe – ne samo one koje žele da vidite – prije nego što donesete bilo kakvu odluku o svojoj budućnosti.